Skip to content
Minimalismus a děti Jak je podporovat v udržitelné spotřebě

Minimalismus a děti: Jak je podporovat v udržitelné spotřebě

V dnešním světě nadměrné spotřeby je důležité zamyslet se nad tím, jaké hodnoty našim dětem předáváme. Kde jinde s tím začít než u hraček, které děti provází už od narození.
Pokračovat ve čtení
nejlepší zimní aktivity pro děti

Nejlepší zimní aktivity s dětmi venku

Zima je obdobím klidu, časem, kdy příroda spí a nabírá síly na jaro. I my trávíme víc času doma a věnujeme se činnostem, na které nemáme tolik času přes rok.
Pokračovat ve čtení
tipy na vánoční dárky pro děti

Tipy na vánoční dárky pro děti

Chcete dětem udělat radost vánočním dárkem v podobě hračky a darovat jim takovou, která je nejen potěší, ale zároveň je bude i rozvíjet? O hračkách něco víme a rádi vám
Pokračovat ve čtení
7 tipů na podzimní aktivity pro děti

7 tipů na podzimní aktivity pro děti

Podzim je období, kdy se příroda chystá pomalu ke spánku. Než se tak stane, nabízí nám barevnou podívanou, kterou je potřeba si pořádně užít. Je proto ideálním obdobím pro rodinné
Pokračovat ve čtení
Představujeme 10 značek, které vyrábí hračky udržitelně

Představujeme 10 značek, které vyrábí hračky udržitelně

Čím dál víc značek vyrábějících hračky pro děti se snaží přicházet na trh s produkty, které jsou vyrobené z udržitelných materiálů, způsobem, který je k přírodě a jejím zdrojům šetrný.
Pokračovat ve čtení
pohybové hry pro děti venku

Pohybové hry pro děti venku

Konec léta a začátek podzimu nám dává stále ještě hodně příležitostí trávit volný čas venku. To má pro nás i pro naše děti spoustu přínosů. V tomto článku proto najdete
Pokračovat ve čtení
stanujeme s dětmi

Stanování s dětmi: průvodce do začátku

Chystáte se s dětmi pod stan? Není se čeho bát. Naopak! Je to skvělá příležitost jak zažít společně nová dobrodružství v těsném spojení s přírodou. Určitě na to budete dlouho
Pokračovat ve čtení
Kam s nepotřebnými hračkami

Kam s nepotřebnými hračkami

Snad každý rodič ten pocit zná. Dětský pokoj praská pod náporem hraček ve švech. Je přeplněný nejen aktuálními a oblíbenými hračkami, ale i těmi, se kterými si děti už nehrají.
Pokračovat ve čtení

O mně

Druhé kolo - o mně
Moje jméno je Pavlína Švejdová a založila jsem Druhé kolo, protože věřím, že kvalitní hračka má delší život než několik měsíců a když doslouží u nás, může dělat radost jinde.
 
Přidáte-li do toho moje nadšení pro cirkulární ekonomiku a udržitelnost; prostě lásku k místu, kde žijeme – naší planetě, je z toho Druhé kolo. Místo, kde můžete prodat a zároveň nakoupit hračky, které sice nejsou fungl nágl, ale za to ještě mohou udělat spoustu radosti a parády. A o to přeci jde. Jsme tu, abychom spojili vás všechny, kdo tomu také věříte.

Nejnovější články